STN ISO 6535: 2000 (47 9032), Prenosné reťazové píly. Zhotovenie brzdy reťaze. - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 6535: 1991