STN ISO 10726: 2000 (47 9032), Prenosné reťazové píly. Zachytávač reťaze. Rozmery a mechanická pevnosť. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10726: 1992