STN ISO 7293: 2000 (47 9033), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Výkon motora a spotreba paliva. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7293: 1997