STN ISO 10007: 2020 (01 0304), Manažérstvo kvality. Návod na manažérstvo konfigurácie. - Hrnčiar, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10007: 2017