STN EN ISO 3740: 2020 (01 1603), Akustika. Určenie akustického výkonu zdrojov hluku. Pokyny na používanie základných noriem (ISO 3740: 2019). - Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3740: 2019