STN EN ISO 8504-3: 2020 (03 8222), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových látok a podobných výrobkov. Metódy prípravy povrchov Časť 3 Ručné a mechanické čistenie (ISO 8504-3: 2018) - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8504-3: 2018