STN EN ISO 27830: 2020 (03 8500), Kovové a iné anorganické povlaky. Požiadavky na označovanie kovových a anorganických povlakov (ISO 27830: 2017). - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 27830: 2017