STN EN 15316-4-5: 2020 (06 0237), Energetická hospodárnosť budov. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 4-5 Centralizované zásobovanie teplom a chladom, moduly M3-8-5, M4-8-5, M8-8-5, M11-8-5 - Magyar, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-4-5: 2017