STN 33 2000-7-711: 2020, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-711 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Výstavy, prehliadky a stánky - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-711: 2019 v slovenskom jazyku