STN 33 2000-7-721: 2020, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-721 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Elektrické inštalácie v karavanoch a motorových karavanoch - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-721: 2019 v slovenskou jazyku