STN EN IEC 60204-11: 2020 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Elektrické zariadenia strojov Časť 11 Požiadavky na vysokonapäťové zariadenia na striedavé napätie nad 1 000 V alebo na jednosmerné napätie nad 1 500 V a neprevyšujúce 36 kV - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN IEC 60204-11: 2019