STN EN ISO 3015: 2020 (65 6131), Ropné výrobky a príbuzné výrobky z prírodných alebo syntetických zdrojov. Stanovenie bodu zákalu (ISO 3015: 2019). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3015: 2019