STN EN 589: 2020 (65 6503), Automobilové palivá LPG. Požiadavky a skúšobné metódy. - Chovancová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 589: 2018