STN EN ISO 10545-2: 2020 (72 5110), Keramické obkladové prvky Časť 2 Stanovenie rozmerov a kvality povrchu (ISO 10545-2: 2018) - Sičáková, Alena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10545-2: 2018