STN EN ISO 10545-4: 2020 (72 5110), Keramické obkladové prvky Časť 4 Stanovenie pevnosti pri ohybe a medze pevnosti (ISO 10545-4: 2019) - Sičáková, Alena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10545-4: 2019