STN EN 1610: 2020 (75 6910), Stavba a skúšanie kanalizačných potrubí a stôk. - Pašek, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1610: 2015