STN EN ISO 14064-1: 2020 (83 9064), Skleníkové plyny Časť 1 Pokyny na kvantifikáciu emisií a podávanie správ na úrovni organizácie (ISO 14064-1: 2018) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14064-1: 2019