STN 33 2000-7-709/A12: 2020, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-709 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Prístavy, maríny a podobné priestory. Osobitné požiadavky na napájacíe zariadenia lodí na brehu. Zmena A12 - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A12 STN 33 2000-7-709: 2010 obsahuje HD 60364-7-709: 2009/A12:2019 v slovenskom jazyku