STN EN 1992-1-2/A1: 2020 (73 1201), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Zmena A1 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A1 STN EN 1992-1-2: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 1992-1-2: 2004/A1: 2019