STN ISO 9518: 2000 (47 9034), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Skúška spätného vrhu. - Mikleš, Milan; Holík, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 9518: 1998