STN ISO 14865: 2000 (47 9050), Lesnícke stroje. Ručné prenosné krovinorezy a vyžínače trávy so spaľovacím motorom neseným na chrbte obsluhy. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie. - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 14865: 1998