STN ISO 7113: 2000 (47 9051), Ručné prenosné lesnícke stroje. Rezné nástroje krovinorezov. Jednodielne kovové listy. - Mikleš, Milan; Marko, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7113: 1999