STN ISO 8380: 2000 (47 9052), Lesnícke stroje. Prenosné krovinorezy a vyžínače trávy. Ochranný kryt rezného nástroja. Pevnosť. - Mikleš, Milan; Marko, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8380: 1993