STN ISO 7918: 2001 (47 9053), Lesnícke stroje. Prenosné krovinorezy a vyžínače trávy. Rozmery ochranného krytu rezného nástroja. - Skála, Ladislav; Majdeková, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 7918: 1995