STN EN 1310: 2000 (48 0206), Guľatina a rezivo. Metóda merania znakov. - Svitok, Roman; Šimička, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1310: 1997