STN EN 1311: 2000 (48 0207), Guľatina a rezivo. Metóda merania biologického poškodenia. - Svitek, Roman; Šimička, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1311: 1997