STN EN 844-1: 1999 (49 0015), Guľatina a rezivo. Názvoslovie Časť 1 Všeobecné termíny spoločné pre guľatinu a rezivo - Svitok, Roman; Šimička, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 844-1: 1995