STN EN 844-2: 1999 (49 0015), Guľatina a rezivo. Názvoslovie Časť 2 Všeobecné termíny pre guľatinu - Svitok, Roman; Šimička, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 844-2: 1997