STN EN 844-3: 2000 (49 0015), Guľatina a rezivo. Názvoslovie Časť 3 Všeobecné termíny pre rezivo - Šúriková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 844-3: 1995