STN EN 844-4: 2000 (49 0015), Guľatina a rezivo. Názvoslovie Časť 4 Termíny pre vlhkosť - Čunderlík, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 844-4: 1997