STN EN 13556: 2004 (49 0023), Guľatina a rezivo. Nomenklatúra druhov dreva používaných v Európe. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13556: 2003