STN EN 326-1: 1998 (49 0141), Dosky na báze dreva. Odber vzoriek, rezanie a kontrola Časť 1 Odber vzoriek, rezanie skúšobných telies a vyjadrenie výsledkov skúšok - Beničák, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 326-1: 1994