STN EN 326-3: 2004 (49 0141), Dosky na báze dreva. Odber vzoriek, rezanie a kontrola Časť 3 Kontrola izolovanej dávky dosák - Beničák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 326-3: 2003