STN EN 323: 1996 (49 0142), Dosky z dreva. Zisťovanie hustoty. - Oltman, Ladislav; Vojtová, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto národná norma je identická s EN 323: 1993