STN EN 322: 1995 (49 0143), Dosky z dreva. Zisťovanie vlhkosti. - Oltman, Ladislav; Vojtová, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto národná norma je identická s EN 322: 1993