STN EN 310: 1998 (49 0147), Dosky na báze dreva. Zisťovanie modulu pružnosti v ohybe a pevnosti v ohybe. - Krížiková, Emília (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Tázo národná norma je identická s EN 310: 1993