STN EN 311: 2003 (49 0159), Dosky na báze dreva. Odtrhová pevnosť povrchových vrstiev. Skúšobná metóda. - Beničák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 311: 2002