STN EN 314-2: 1998 (49 0173), Preglejované dosky. Kvalita lepenia Časť 2 Požiadavky - Krížiková, Emília (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 314-2: 1993