STN EN 460: 1997 (49 0662), Trvanlivosť dreva a výrobkov na báze dreva. Prírodzená trvanlivosť rastlého dreva. Požiadavky na trvanlivosť dreva na jeho použitie v triedach ohrozenia. - Mahďaková, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 460: 1994