STN P ENV 12038: 2003 (49 0665), Trvanlivosť dreva a výrobkov na báze dreva. Dosky na báze dreva. Skúšobná metóda na zisťovanie odolnosti proti drevokazným hubám Basidiomycetes. - Mlynáriková, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou ENV 12038: 2002