STN EN 131-1 + A1: 2020 (49 3801), Rebríky Časť 1 Termíny, typy, funkčné rozmery - Šúriková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-1: 2015 + A1: 2019