STN EN 60947-2: 2020 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 2 Ističe - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-2: 2017