STN EN 16622: 2020 (72 2072), Hydraulický kremičito-vápenatý úlet do betónu. Definície, požiadavky a kritériá zhody. - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16622: 2015