STN EN ISO 41011: 2020 (96 2001), Facility management. Slovník (ISO 41011: 2017). - Somorová, Viera; Matúšek, Richard (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 41011: 2018