STN EN ISO 41001: 2020 (96 2002), Facility management. Manažérske systémy. Požiadavky s návodom na použitie (ISO 41001: 2018). - Somorová, Viera; Matúšek, Richard (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 41001: 2018