STN EN 20-2: 1997 (49 0688), Ochranné prostriedky na drevo. Zisťovanie ochrannej účinnosti proti Lyctus brunneus (Stephens) Časť 2 Aplikácia impregnáciou (laboratórna metóda) - Jendek, Eduard (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 20-2: 1993