STN EN 370: 1998 (49 0694), Ochranné prostriedky na drevo. Zisťovanie ničiacej účinnosti na zabránenie rojenia Anobium punctatum (De Geer). - Jendek, Eduard (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 370: 1993