STN EN 275: 1997 (49 0701), Ochranné prostriedky na drevo. Zisťovanie ochrannej účinnosti proti morským škodcom. - Jendek, Eduard (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 275: 1992