STN EN 113/A1: 2004 (49 0702), Ochranné prostriedky na drevo. Skúšobná metóda zisťovania ochrannej účinnosti proti drevokazným hubám Basidiomycetes. Zisťovanie hraníc účinnosti. Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 113: 1998 je slovenskou verziou EN 113: 1996/A1: 2004