STN EN 1309-1: 2000 (49 1013), Guľatina a rezivo. Metóda merania rozmerov Časť 1 Rezivo - Šúriková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1309-1: 1997